ZEG vermeldt Cockpit-systeem van

Gepost door SMINNO GmbH ben


11 februari 2020, Kassel | Keulen
Europa's grootste tweewieler branchevereniging, ZEG, somt cockpitsystemen van SMINNO . op


SMINNO start het jaar 2020 met de productvermelding op de ZEG
Zweirad-Einkaufs-Genossenschaft eG, een van de belangrijkste verkoopkanalen in de fietsindustrie, zeer succesvol. Met de verkoopsamenwerking breidt het bedrijf de landelijke beschikbaarheid van zijn intelligente en innovatieve cockpitsysteem uit bij meer dan 960 ZEG-dealers in Duitsland, de Benelux, Frankrijk, Polen en Oostenrijk.

Met de combinatie van een speciale smartphonehouder en Cockpit APP zorgt SMINNO voor een revolutie in mobiliteit op twee wielen. Ze vertrouwen bewust op spraak voor het bedieningselement en behoren tot de pioniers op dit gebied met de eerste spraakgestuurde cockpit.


“Het gebruik van smartphones maakt nu voor de meeste fietsers deel uit van het dagelijks leven. Speciaal voor navigeren, muziek luisteren of telefoneren. Voor ons is het des te belangrijker om de klant hiervoor veilige oplossingen te bieden. We zijn verheugd ons portfolio uit te breiden met 's werelds eerste handsfree-apparaat en een spraakgestuurde cockpit voor fietsen en e-bikes", zegt Felix Pieper, Purchasing Manager bij ZEG Zweirad-Einkaufs-Genossenschaft eG.


“Mobiliteit van vandaag begint bij de smartphone. Fietsen moet aan nieuwe eisen voldoen, zoals informatieverwerking en -voorziening of entertainment. Er zijn systemen nodig die universeel, intelligent genetwerkt, naadloos geïntegreerd en afgestemd zijn op individuele behoeften”, zegt Sohrab Noorzaie, COO van SMINNO GmbH. ¬

De holistische oplossing van hardware en software maakt veilig en legaal gebruik van de smartphone tijdens het rijden mogelijk. Dankzij de geluidsversterking kan de gebruiker alle navigatie-instructies, muziek of radio luid en duidelijk horen, net als in een auto, zonder dat hij een koptelefoon nodig heeft. Dankzij de Cockpit-app zijn navigatie, muziek, telefonie en vele andere apps gebundeld op één scherm, zodat de gebruiker alle belangrijke functies in één oogopslag heeft.

De cockpit integreert de smartphone perfect op het stuur van elke fiets, e-bike, pedelec, e-scooter en is nu ook verkrijgbaar bij uw vertrouwde ZEG-dealer.


ZEG tweewieler inkoop coöperatie eG

De ZEG Zweirad-Einkaufs-Genossenschaft eG, met hoofdkantoor in Keulen, is Europa's grootste inkoopvereniging voor tweewielers met bijna 1.000 aangesloten leden en heeft sinds 2018 een jaaromzet van meer dan een miljard euro gegenereerd. Naast de exclusieve merken BULLS, PEGASUS en ZEMO omvat het portfolio van ZEG ook de traditionele merken HERCULES, WANDERER, KETTLER Alu-Rad en FLYER. Het ZEG-dealernetwerk strekt zich uit over grote delen van Europa.


SMINNO Ltd

SMINNO staat voor Smart Innovation en staat voor het doel om te voldoen aan de hedendaagse eisen voor stijlvolle, moderne en tegelijkertijd innovatieve, duurzame producten. In 2016 werd het in Kassel gevestigde bedrijf bekroond met de titel Hessen Champion in de categorie innovatie. De CESAcruise wordt beschouwd als een pionier op de wereldmarkt omdat het het eerste handsfree-apparaat voor een fiets is. SMINNO biedt met haar producten een oplossing die de voordelen en functies van meerdere apparaten combineert en bundelt in één product.

Bedrijf SMINNO GmbH:

Universitätsplatz 12
D-34127 Kassel

Telefoon: +49(0)561 95379 717
Fax: +49 (0)561 95379716
E-mail: info@sminno.de
Website: www.sminno.de
Bedrijf ZEG Zweirad-Einkaufs-Genossenschaft eG:
Longericher Strae 2
D-50739 Keulen

Telefoon: +49(0)2 21/1 79 59-0
Fax: +49 (0)2 21/1 79 59-74
E-mail: kontakt@zeg.de
Website: www.zeg.de

← ouder bericht Nieuwere post →laat een reactie achter